CMS Made Simple™ in België en Nederland

CMS Made Simple™ in België en Nederland

Contact

Forum

Je vindt ons natuurlijk op het Nederlandstalig CMS Made Simple forum en helpen je graag. Zorg er wel voor dat je jouw vraag of probleem zo goed mogelijk omschrijft en noodzakelijke (technische) informatie mee stuurt. Deze informatie helpt ons, jou te helpen!

Open forum »
IRC (Internet Relay Chat)

De Engelstalige chatroom van CMS Made Simple. Veel ontwikkelingsdiscussies worden hier gevoerd, maar ook voor technische ondersteuning kunt je hier terecht.
De meeste (module)developers vindt je regelmatig in het #cms IRC kanaal op irc.freenode.net.

IRC is het achterliggende protocol van de gelijknamige vorm van chat over onder andere het Internet. Het is voornamelijk bedoeld voor groepsgewijze communicatie, maar laat ook directe communicatie tussen twee personen toe.

De makkelijkste manier om op de IRC te komen is door webchat te gebruiken. Klik op onderstaande button, vul een nicknaam in, klik op "connect" en je bent aangemeld op de IRC. Stel je vraag in het Engels en als iemand aanwezig is die je kan helpen zal deze een antwoord geven of aanvullende vragen stellen. Omdat de deelnemers uit verschillende tijdzones komen kan het soms enkele uren duren voordat er reactie komt. Voor onze tijdzone is de middag en avond het beste moment om het te proberen.

Open webchat »

Mede mogelijk gemaakt door:

Banner

CMS Made Simple™
Content Management Systeem zoals het bedoeld is!